Kolding Netavis

Julemuseum bruger 70.000 kroner på årets julesatsning

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Lillelund Julemuseum ejes af brødrene Bønny og Brian Lillelund. Pressefoto.

Det lille julemuseum nær Brørup, afslører snart årets satsning til denne sæson.

Lillelund Julemuseum nær Brørup er klar til, at løfte sløret for årets julesatsning. Altså, hvad publikum kan opleve i år. Det bliver afsløret den 15. oktober.

Lillelund Julemuseum ejes af brødrene Bønny og Brian Lillelund. I år har de brugt over 70.000 kroner på den oplevelse, der i år venter publikum. Hvad det er, må vi vente på i spænding, men der er tale om et sant vintereventyr, lyder det samstemmende fra Bønny og Brian Lillelund.

Gjorde et scoop med “The Julekalender”

Udstillingen “The Julekalender” blev en stor succes. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

De to brødre har tidligere gjort store scoops. Eksempelvis i 2022, hvor de fik lov til, at vise udstillingen “The Julekalender” – kendt med De Nattergale. Det blev så stor en succes, at brødrene fik lov til, at vise udstillingen frem til julen 2023.

Ny sæson starter

Den 15. oktober klokken 11 tændes julelysene på Lillelund Julemuseum og dermed starter den nye sæson. Museet gemmer på en “hemmelig” nyhed, der vil lysne de voksnes og børnenes spændte ansigter. Og der skrues ekstra op for julen med overraskelser og en hjertevarm stemning.

I efterårsferien – 15.-20. oktober – er der mulighed for, at besøge museet. Der er åbent fra klokken 11-16. Du finder Lillelund Julemuseum på Sønderskovgårdvej, 6650 Brørup.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel