Kolding Netavis

Hædret for godt kammeratskab med HK’s Fanebærerpris

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Mie Marie Møller og Anne Spangfort Backmann fra Kolding er denne sommers modtagere af HK Sydjyllands Fanebærerpris på IBA Kolding. Pressefoto.

Mie Marie Møller og Anne Spangfort Backmann får tildelt HK’s Fanebærerpris på IBA i Kolding. Prisen anerkender en særlig elev – i dette tilfælde elever – på hver af regionens uddannelsesinstitutioner inden for HK’s område.

Mie Marie Møller og Anne Spangfort Backmann fra Kolding er blevet hædret som modtagere af HK Sydjyllands Fanebærerpris på IBA i Kolding. Ved dimissionen modtog de en træfigur af Fanebærer af Kay Bojesen samt et legat på 4.000 kroner.

De blev indstillet af skolen for deres fremtrædende bidrag til at skabe et positivt studiemiljø, deres store engagement samt den respekt, de nyder blandt deres medstuderende.

Går forrest i frivillighed og fællesskab

Anne og Mie er oplagte fanebærere, da de går forrest, når det drejer sig om frivillighed og fællesskab. De har bidraget med initiativer, arbejdsomhed, gode ideer og positivt humør i det vigtige frivillige arbejde og det sociale studiemiljø.

Begge møder andre med nysgerrighed, humor og respekt, samtidig med at de ikke tøver med at stille kritiske spørgsmål og deltage i konstruktive diskussioner med andre studerende og ansatte, skriver IBA blandt andet i indstillingsbegrundelsen til prisen.

HK Sydjyllands Fanebærerpris er oprettet for at hylde de elever, der ekstraordinært bidrager til at sikre et godt lærings- og udviklingsmiljø for alle. Prisen tildeles en elev eller studerende på uddannelsesinstitutioner i hele Sydjylland inden for HK’s faglige område.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel