Kolding Netavis

Se pinsesolen “danse”

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Traditionen tro har Lions Bramdrupdam et arrangement pinsemorgen i Marielundskoven.

– Lige om lidt er det pinsemorgen, og Lions Bramdrupdam vil brygge kaffe og te ude i Marielundskoven ud for Skovløberhuset. Hvad kan man ønske sig mere end den friske grønne skov en smuk Pinsemorgen? Så vi kan kun opfordre jer til at stå tidligt op og komme ud i skoven pinsemorgen, hvor I skal være så hjertelig velkommen, siger præsident Teddy Schønberg her i 40 års jubilæums-året for Lions Bramdrupdam.

Producerer platter på samlebånd

Løvinderne står for at arrangere to typer platter. Lions Bramdrupdam har i rigtig mange år brygget morgenkaffe fra kl. 06 om morgenen til kl. 11 om formiddagen.

– Mange mennesker har den tradition, at de starter deres pinsemorgen i Marielundskoven. En lille skarp til halsen i dagens anledning vil der også være mulighed for at indtage sammen med kaffen eller teen, fortæller præsident Teddy Schønberg i en pressemeddelelse og tilføjer:

– Det er vores håb, at der som så ofte før bliver rig lejlighed til at se pinsesolen ”danse” i de smukke omgivelser.

Ny bil i præmie i tombola

En tombola vil være med til at krydre pinsemorgen. Den byder på mange flotte gevinster. Sidste år var interessen for tombolaen så stor , at der var udsolgt af lodder i løbet af godt en time.

Primus motor i pinsemorgen-arrangementet er Ruben De Thurah. Det er ham, der trækker i trådene for at få arrangementet til at lykkes.

”Løverne” er i øvrigt nemme at få øje på enten i deres løvejakker eller Lions forklæder.

– Medlemmerne i Lions Bramdrupdam glæder sig til at byde jer velkommen ved Skovløberhuset pinsemorgen, og vi håber samtidig, at der kommer en del penge ind til vores sociale og humanitære indsats især i lokalområdet, siger Ruben De Thurah.

Desuden starter salget i bilnøglelotteriet. Kuverter med nøgler sælges fra pinsemorgen for 100 kroner pr. kuvert. Hovedpræmien er en Honda Jazz til en værdi af 157.000 kroner. Skulle der af en eller anden årsag ikke blive fundet den rigtige nøgle, vil der blive udtrukket en vinder på et af de numre, som er på forsiden af kuverterne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *