Kolding Netavis

Ny pulje til cykel-aktiviteter

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Kolding Kommune har netop lanceret en ny kommunal pulje med fokus på aktiviteter i forbindelse med eller op til afviklingen af PostNord Danmark Rundt den 16. august.

Puljen er designet til at give lokale borgere og organisationer mulighed for at skabe spændende og engagerende begivenheder, der fejrer cykelsporten og styrker fællesskabet i Kolding.

Alle interesserede kan ansøge om midler fra puljen til at arrangere aktiviteter i forbindelse med Koldings værtskab som startby for 3. etape af cykelløbet. Dette kan være sportslige og kulturelle foreninger, institutioner, enkeltpersoner eller andre relevante aktører.

Aktiviteterne skal have PostNord Danmark Rundt, cykelløb eller cykling generelt som tema, og de kan finde sted i perioden op til eller på selve dagen for PostNord Danmark Rundt 2024 i Kolding.

-PostNord Danmark Rundt er en af landets mest populære sportsbegivenheder, der tiltrækker cykelentusiaster fra nær og fjern. Ved at oprette denne pulje ønsker vi at få flere til at tænke kreativt og komme med nye ideer, så vi sammen kan skabe en uforglemmelig oplevelse for både lokalbefolkningen og besøgende. Både cykelsporten og lokale begivenheder spiller en central rolle for vores fællesskab her i Kolding, fortæller borgmester Knud Erik Langhoff (C) i en pressemeddelelse.

Fakta om puljen

Aktiviteten skal finde sted i Kolding Kommune.

Der forventes mindst 50% egenfinansiering.

Arrangementet skal være åbent for offentligheden, men der kan opkræves entre.

Der lægges vægt på, om aktiviteten planlægges og afvikles i et samarbejde mellem flere lokale parter og organisationer.

Arrangørerne skal sørge for markedsføring af deres aktivitet.

Ansøgningsperioden for puljen løber fra den 15. marts til den 13. maj 2024. Forvent svar ved udgangen af maj.

Da puljen er på 100.000 kr., vil det maksimale tilskud som udgangspunkt være 10.000 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel