Kolding Netavis

Sponsorstøtte til Christiansfeld

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Christiansfeld IF er en ud af cirka 2.400 klubber og foreninger, der har en sponsoraftale med OK og dermed nyder godt af støtte fra OK. Foto: Istock.

Christiansfeld Idrætsforening har gennem sin sponsoraftale med energiselskabet OK fået udbetalt over 34.000 sponsorkroner.

Gennem sin sponsoraftale med OK modtager Christiansfeld Idrætsforening et stort beløb til foreningskassen. Sponsorchecken lyder på 34.871,16 kroner.

Man kan støtte Christiansfeld IF ved at tanke hos OK Christiansfeld. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen.

-Vi har valgt at sige, at pengene går til de afdelinger, der gør noget for at få dem ind. Lige nu er det håndbold og bueskydning, der trækker det store læs, fortæller Birgitte Vester, formand for Christiansfeld IF, i en pressemeddelelse.

Sponsorstøtte betyder alt

Formanden for bueskydning, Stig Rørbæk Hjelm, fortæller, at afdelingen næsten altid stiller op ved store arrangementer i hallen og andre begivenheder for at overbevise flere medlemmer, forældre og andre lokale om at støtte klubben ved at få et OK-kort og knytte Christiansfeld IF’s aftale til det.

-Sponsorpengene fra OK betyder alt for os. Udstyret til bueskydning er meget dyrt, og de fleste unge har ikke råd til det. For at skabe interesse for bueskydning har vi derfor udstyr, som de unge kan låne, så de kan prøve sporten og komme igang uden at investere tusindvis af kroner. Vi kunne ikke eksistere uden støtten fra OK, siger Stig Rørbæk Hjelm.

OK-kunder sparer pengene op

OK’s kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort eller via OK’s app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK.

I alt kan 15 øre altså gå foreningernes vej, hver gang en bilist tanker en enkelt liter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel