Der er både salte og søde efterårsnyheder i vente til Lagkagehusets gæster i Kolding. Frem til den 2. november suppleres bagerbutikkens sædvanlige bagværk nemlig med et særligt efterårssortiment.
Kalenderen skriver officielt efterår, og hos Lagkagehusets to butikker i Kolding betyder skiftet i vejret også et skifte på hylderne. Til hyggelige efterårsstunder krøllet op i sofahjørnet, foran pejsen eller sammen med familien lancerer Lagkagehuset nemlig en række efterårsnyheder, der kan lyse enhver gråkedelig dag op for snack- og kageelskende danskere.
Frem til den 2. november byder Lagkagehuset på et nyt efterårssortiment af kager, bagværk og salte snacks i alle deres bagerbutikker landet over.
-Efteråret er lig med indendørs hygge med familie og venner. Det dejlige ved et sæsonskifte er samtidig, at det byder på nyt lækkert bagværk, som passer til årstiden. Vores bagere og konditorer har glædet sig meget til at introducere nye kager, bagværk og salte snacks, og vi håber, at gæsterne kommer til at tage rigtig godt imod dem, fortæller Pernille Martinussen, produktansvarlig i Lagkagehuset, i en pressemeddelelse.
Efterårslækkerier til den salte og søde tand
Blandt efterårets favoritter til den lille sult fås blandt andet en spandauer med spicy bolognese, spandauer med spinat og trøffel og en bøf bearnaise sandwich. Spandauerne er et sprødt og luftigt wienerbrød, hvor det ene er fyldt med en cremet spicy bolognese og provolone ost, det andet er fyldt med efterårssvampe, frisk spinat, provolone ost og et strejf af trøffel. Inspirationen til de salte wienerbrød stammer blandt andet fra de engelske ’savoury pastry’. Begge spandauere kan fås i Lagkagehusets bagerbutikker fra den 29. september og året ud.
Til den søde tand byder efteråret hos Lagkagehuset på den velkendte æbletærte, den elegante choux au craquelin, og så har den populære othellolagkage fået et nyt look toppet med et stort, rustikt stykke chokolade og drysset med kobberfarvede hasselnødder.
Det franske efterårssvar på fastelavnsbollen
Choux’en er det franske svar på fastelavnsbollen, som oftest kommer frem hos bagere, når efteråret rammer i Danmark. Den kom for første gang på hylderne hos Lagkagehuset i 2021, og grundet stor popularitet vender den tilbage i stort format dette efterår i alle landets bagerbutikker. Choux’en er en luftig vandbakkelse med krakeleret top fyldt med fløjlsblød creme, toppet med flødeskum og et knasende kys.
De søde franske fristelser kan fås hos Lagkagehuset i tre forskellige varianter; jordbær-rabarber, mokka og passionsfrugt.