Kolding Netavis

Midtbanespiller skifter til Kolding

Sofie Lybæk har skrevet kontrakt med Kolding IF Women. Foto: Kolding IF.

Midtbanespilleren skifter fra AaB til Kolding IF Women.

Kolding IF har sikret sig en ny spiller i truppen til den kommende sæson i kvindeligaen. Det er den 21-årige midtbanespiller Sofie Lybæk, der har skrevet kontrakt med Kolding IF Women – en kontrakt, der gælder til næste sommer.

Teknisk chef i Kolding IF, Frederik Lund, glæder sig over, at Lybæk har valgt at skrive under på en kontrakt:

-Sofie er en motor inde på midtbanen, som er utrolig løbestærk. Vi er derfor utrolig glade for, at hun tager del i Kolding IF’s udvikling, hvor hun med sit hårde arbejde i den grad matcher de værdier som er grundlæggende for klubben, forklarer Frederik Lund i en pressemeddelelse.

Sofie Lybæk har vist stærke præsentationer i AaB, hvor det blev til 46 ligakampe og to mål. Hendes arbejde på banen har også resulteret i, at hun tidligere er blevet kåret til rundens spiller i Kvindeligaen og sidste år også blev kåret til årets spiller i AaB.

Selv glæder Sofie Lybæk sig til et nyt og spændende kapitel:

-Kolding IF har et utrolig spændende setup og et godt træningsmiljø, så jeg glæder mig til de nye udfordringer der venter mig. Jeg tror også skiftet er med til at udvikle mig både som fodboldspiller og som person, fortæller den 21-årige midtbanespiller om sine forventninger i Kolding IF.

Tagget med:
Del denne artikel