Kolding Netavis

Nye udstillere i Kreative Værksteder

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Kreative Værksteder i Hejlsminde byder i år på 15 kunstnere. Privatfoto.

Årets Kreative Værksteder starter på søndag.

Kreative Værksteder i Hejlsminde byder i år på 15 kunstnere. Det er dog ikke alle udstillere, der er med hele ugen. Foruden de otte udstillere, der er med hele ugen, er der tre udstillere, som er der en del af ugen.

Nye udstillere i år er Lene Høj og Gitte Jakobsen, som udstiller strik til børn og voksne de første 3 dage. Og Helle Valgreen med keramik, som udstiller de sidste fire dage.

Hele ugen kan man møde Annelise Nielsen ved væven. Sophie Dahlmann syr patchwork, Birthe Engedal viser sine malerier med lokale motiver. Preben Nielsen fletter pileflet. Birgitte Gaardsted brænder glasstænger om til glasperler. Hanne Nothlev viser sine flotte filt-jakker, og så er der Inga Jørgensen med de hjemmesyede tasker.

De første fem dage viser Inger Bie sine flotte glaserede stentøjs ting. Lene Olsen har små vævede malerier med og Anne Luxhøj arbejder i træ, og er der de sidste tre dage.

Så der er mulighed for at se meget forskelligt flot kunsthåndværk og samtidig nyde den flotte natur og strand ved Hejlsminde. Det sker alt sammen fra søndag den 24. juli til og med søndag den 31. juli kl. 10-17.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel