Kolding Netavis

Late Night Shopping med et drys af stjernestøv

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Pressefoto.

Fredag den 1. oktober inviterer Kolding Storcenter til Late Night Shopping krydret med masser af koncerter.

Mærk beatet fra musikken, gør et godt køb, og få tips og tricks til indretning og styling af de veloplagte medarbejdere rundt om i butikkerne.

Fredag den 1. oktober er der nemlig musik, stjernestøv og gratis koncerter på programmet, når Kolding Storcenter holder længe åbent og byder indenfor til et brag af et show.

Oplev tidens nye stjerner live

Der kommer for alvor gang i Kolding Storcenter, når centret danner ramme om årets helt store gratiskoncert og med det program, der er sat, er der garanti for at komme i godt humør.

-Der bliver masser af lækkerier til ørene, og vi håber at mange vil støtte op om tiltaget, så vi kan være med til at få gang i det hårdtprøvede kulturliv igen, siger center marketing manager i Kolding Storcenter, Gitte Lindbo.

Johnny Deluxe indtager scenen

”Drømmer jeg” sang Johnny Deluxe tilbage i 2004, da de storhittede på den danske scene. De har gennem årene optrådt på alverdens scener og nu træder de op på scenen i Kolding Storcenter, hvor de er klar til at spille op til en kæmpe fest.

Men de er ikke alene. Hele konceptet med Stardust er netop at give upcoming kunstnere en chance for at vise sig frem.

Man kan derfor glæde sig til at være i godt selskab med Mads Christian, som af mange er kendt fra X Factor. Han tager publikum gennem nogle af hans velskrevne popnumre, hvor der er lagt op til fællessang blandt den yngre del af tilhørerne.

Den danske sangerinde Emma Hørlyck, som udgav sit debutalbum i 2020, giver med hendes fine og rolige stemme et følsomt og stemningsfyldt bidrag til dagens koncert.

Joanita er navnet på den næste i rækken, der med hendes fantastiske stemme og vilde karisma tager dig med ud i pop-soul genren, og der er garanti for god stemning, når hun fyrer op under scenen i Kolding Storcenter.

Sangeren Kedde Brock indtager også scenen på Store Torv, og der er overhængende risiko for, at centertaget letter, når han introducerer de fremmødte for hans nyeste numre.

Kolding har talent

Til koncerten på Store Torv vil der også blive mulighed for at opleve vinderne af en talentkonkurrence, som Radio Viva og Quangaza afholder i fællesskab.

To heldige vindere får en sang professionelt produceret i et studie, spilletid på Radio Viva og mulighed for at spille sangene live i Kolding Storcenter.

Vinderne skal findes blandt 40 heldige artister, der er udtrukket til at deltage i en workshop, hvor et veloplagt dommerpanel skal finde de største talenter. Hvem der bliver de heldige vindere, bliver først afsløret lige op til koncerten.

Støtter lokalt

-Ligesom med vores tiltag ”Støt Lokalt” ønsker vi med Stardust at vise vores støtte til kultur- og foreningslivet, og vi glæder os meget til at se de talentfulde upcoming kunstnere indtage scenen, fortæller Gitte Lindbo.

Aftenen står på musikalske oplevelser, når flere danske kunstnere lægger vejen forbi Kolding Storcenter.

Koncerten løber af stablen på Store Torv fredag den 1. oktober fra klokken 16.

Program

Kl. 16 Quangaza Vinder af Rap konkurrencen.
Kl. 17 Mads Christian
Kl. 18 Emma Hørlyck
Kl. 19 Kedde Brock
Kl. 20 Joanita Zachariassen
Kl. 21 Johnny Deluxe

Se billederne nedenunder…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel