Du risikerer at ende med salmonella-forgiftning, advarer Lidl.
En analyse har påvist, at der er salmonella i Kalkunbrystschnitzler Roasted Tomato fra Heidemark med sidste anvendelsesdato den 19.06.2018, skriver Lidl i en pressemeddelelse.
Det drejer sig udelukkede om denne holdbarhedsdato. Kødet trækkes nu tilbage fra Lidls butikker.
Selv om produktets holdbarhed er udløbet, kan nogle forbrugere have nedfrosset produktet.
Hvis kødet mod forventning ikke gennemsteges til en kernetemperatur på minimum 75 grader, eller køkkenhygiejne ikke overholdes, kan der opstå infektion med salmonella. Symptomerne kan være diarré, feber og opkast, skriver Lidl i pressemeddelelsen.
Såfremt produktet gennemsteges og køkkenhygiejne overholdes, er der ingen risiko for sygdom.
Har du købt og nedfrosset varen, bedes du kassere varen eller returnere den til din nærmeste Lidl- butik, hvor pengene refunderes, også uden fremvisning af kassebon.