Kolding Netavis

Etablering af støjskærm giver længere rejsetid

Arbejdet med etablering af støjskærm ved Bramdrupdam går for alvor i gang i marken fra onsdag den 17. oktober. Det får betydning for trafikanterne på Sønderjyske Motorvej.

I forbindelse med opsætning af afmærkning af arbejdsstedet og afstribning af smallere kørebaner vil der være to spor farbare for trafikanterne. Dette vil pågå fra onsdag den 17. oktober kl. 18.30 til torsdag den 18. oktober kl. 5.30.

I perioden fra torsdag den 18. oktober og frem til den 21. december vil der være tre smalle kørespor på en strækning på 1400 meter forbi arbejdsstedet. Vognbane 2 og 3 vil have en bredderestriktion på 2 meter, hvilket betyder, at bredde køretøjer skal holde sig i det højre spor. Hastigheden forbi arbejdsstedet er nedsat til 80 km/t.

Efter planen lægges trafikken tilbage til almindelig sporbredde den 21. december således at Sønderjyske Motorvej er klar inden juletrafikken sætter ind.

Længere rejsetid

Indsnævringen af køresporene og en hastighed på 80 km/t. betyder, at der i morgentimerne må forventes længere rejsetid på strækningen fra tilkørsel 65 til frakørsel 63 i nordgående retning.

Der må forventes en forlænget rejsetid på 15-25 minutter.

Tagget med:
Del denne artikel