Kolding Netavis

Biografen får verdens mest innovative drikkevareautomat

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Nordisk Film Biografer Kolding introducerer en helt særlig nyhed til de biografhungrende gæster i forbindelse med genåbningen i dag, torsdag.

Drømmer du om en Fanta med smag af jordbær eller fersken? Eller den Coca-Cola Lime du aldrig har set i dit danske supermarked? Med eller uden sukker? Nu har du chancen for at prøve et væld af nye læskedrikke i takt med du besøger Nordisk Film biografen i Kolding.

Med Coca-Cola Freestyle får du muligheden for at vælge mellem hele 117 forskellige smagsvarianter – heraf 73 uden sukker – fordelt på otte forskellige Coca-Cola brands. Langt størstedelen af smagsvarianterne findes ikke andre steder på det danske marked, men fås kun i Coca-Cola Freestyle drikkevareautomaten.

Hos Nordisk Film i Kolding er man begejstrede over nu at kunne tilbyde sine gæster noget helt særligt i forbindelse med genåbningen:

-Vi har glædet os til at kunne give biografgængere i Nordisk Film Biografer Kolding den sjove oplevelse, det er at bruge den nye Coca-Cola Freestyle. Med Coca-Cola Freestyle kan man prøve en lang række af sodavand og andre drikke, der ikke kan fås andre steder i Danmark. Det håber vi kan gøre biografoplevelsen endnu mere særlig, siger biografchef for Nordisk Film Biografer Kolding, John Philipsen, i en pressemeddelelse.

Særlig teknologi – ekstra friskhed

Coca-Cola Freestyle har en særlig teknologi, der er udviklet til at levere den højeste produktkvalitet til forbrugerne.

Ingredienserne til de forskellige drikkevarer opbevares separat og blandes først i det øjeblik, man vælger sin drik. Dermed får man en helt frisklavet drik.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel