Kolding Netavis

Slutter sig til lykkebokse med overskudsmad

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen Erhverv
Jensens Bøfhus i Kolding tilbyder nu lykkebokse med overskudsmad. Pressefoto.

Jensens Bøfhus slutter sig nu til den stadigt voksende skare af restauranter og butikker i Kolding, der bekæmper madspild via appen Too Good To Go.

Som led i et bredt fokus på at bevæge sig i en mere bæredygtig retning tager Jensens Bøfhus nu et markant skridt i kampen mod madspild.

Pr. 14. juni vil Jensens Bøfhus-restauranter over hele landet sælge lykkeposer med overskudsmad via appen Too Good To Go, der forbinder forbrugere med restauranter og forhandlere, der har mad til overs. Det oplyser Jensens Bøfhus i en pressemeddelelse.

Jensens Bøfhus har testet konceptet i udvalgte restauranter i en periode på to uger, og det har været så vellykket, at det nu bliver implementeret i samtlige 21 filialer. Dermed slutter Jensens Bøfhus på Skovvangen sig også til ordningen.

Der bliver tilbudt to forskellige typer lykkebokse: En boks med et lunt måltid, der f.eks. kan bestå af spareribs eller en bøf med tilbehør. Og en boks med blandet salat fra Jensens Bøfhus’ populære salatbar, som er 100% økologisk og udviklet i samarbejde med Aarstiderne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel