Kolding Netavis

Kom nu igang

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Hans Erik Adsbøl, Lucernehaven 20, Vonsild, 6000 Kolding.

Min overskrift henvender sig til mine medtrafikanter, og ikke mindst Kolding kommune og deres grønne bølger, som overhovedet ikke fungerer nogen steder, som er til stor irritation for mange.

Opråb til mine medtrafikanter, når de holder for rødt lys i diverse kryds, hold øje med det grønne lys, istedet for at tjekke mails, eller fragtbreve. Krydset Vonsildvej og Tankedalsvej, hvor man skal ud til motorvejen, den grønne pil , eksisterer kun i 5 sekunder, så bliver der rødt igen.

Holder der f.eks et lastvognstog som den første, ja så er det kun den der kommer igennem, resten kommer ikke med, det stopper helt det kryds, for banen til venstre er forlængst blevet fuldt, og resten spærrer for den ligeud kørende trafik. Det er helt og aldeles uacceptabelt.

Jeg har flere gang henvendt med til kommunen angående dette, svaret jeg fik var, at det var vist ikke muligt at ændre på dette, men man ville da prøve at se på det.

Men nu er der gået tre måneder. Der er ikke sket en disse siden, og jeg forventer desværre ikke noget positiv derfra. Det er muligt, at det måske er et gammelt anlæg, men så skift det da for pokker, hvor svært kan det dog værre. Det virker sgu da andre steder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *