Kolding Netavis

Kolding i ubalance

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Jørn Dohrmann (DF), medlem af Europa-Parlamentet, Drenderupvej 30, 6580 Vamdrup.

Byrådets endelige beslutning om at lukke ned for erhvervshavnen er et erhvervsmæssigt selvmål uden lige. Kolding begynder at ligne en virkelig dårlig business case.

Virksomhederne har lavet ambitiøse investeringer i havnen. Den politiske beslutning om at ignorere det forhold sender et helt forkert signal som by. For hvorfor skal man som virksomhed investere i Kolding fremover, når man ikke er sikret et stabilt erhvervsmiljø?

Også regionens landbrug ender meget vel med at kunne mærke følgerne, når forsyningerne af foder fra havnen til hele det sydlige Danmark kan ende med at blive fordyret.

Regeringen ønsker et Danmark i balance. Derfor kan jeg også godt støtte op om erhvervsorganisationerne, der ønsker, at de relevante fagministre kommer på banen for at kigge på, om så stor en beslutning bør træffes at et byråd alene.

Indtil videre er der vist ingen, der har lyst til at melde sig ind i kampen, kan jeg forstå. Det er ærligt talt noget ubegribeligt. For afviklingen af erhvervshavnen er da netop med til at skabe den ubalance, som regeringen ellers så gerne vil af med.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *