Kolding Netavis

Godt nytår og hjertelig tak

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Søren Rasmussen (DF), formand for Seniorudvalget, Primulavej 7, 6000 Kolding.

2020 har på grund af Corona været et mærkeligt år. Mange ting er aflyst og ændret. Det har værst af alt betydet sygdom og ensomhed.

Jeg har den ære at være formand for Seniorudvalget i Kolding Kommune. Så jeg har på nærmest hold set og fulgt de konsekvenser de mange forbud og restriktioner omkring Corona-virussen har haft.

Det har haft voldsomme konsekvenser for mange, det har givet ensomhed, det har forværret demens, det har givet afsavn og isolation.

Midt i alt det negative, så har vores hjemmehjælpere, hjemmesygeplejersker, personalet på plejehjemmene, genoptræningspladserne, aflastningspladserne, chaufførerne der har kørt med de ældre og mange, mange andre gjort en helt fantastisk og enestående indsats. I har rent ud sagt reddet de svageste i vort samfund. Passet og plejet dem, selv om I og jeres familier blev udsatte for smitte. I fortjener den største anerkendelse hjerteligste tak.

Jeg er så stolt af jer og jeres omsorg for andre mennesker. Jeg ved også godt hvor hårdt det har været og hvor belastende, men I har trofast gjort det alligevel. Af hjertet tak!

Jeg ønsker for alle, at 2021 bliver et langt bedre år, hvor vi igen kan mødes og have den menneskelige kontakt der er så vigtig for os.

På seniorområdet trænger vi i den grad til, at få åbnet vores aktivitetshuse, cafeer, plejehjem og alt det andet, der skaber livsindhold og livsgælde for så mange. Vi passer på og følger reglerne, men vi er klar til, at handle og åbne, så snart vi må.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *