Restaurant Flammen har strammet op efter Fødevarestyrelen var på kontrolbesøg og uddelte en sur smiley og en bøde.
Restaurant Flammen er kede af situationen omkring, at restauranten på Haderslevvej i Kolding har fået en sur smiley samt en bøde på 10.000 kroner, da der var beskidt i køle-og opvaskeområdet.
-Vi er meget kede af situationen og det er selvfølgelig ikke godt nok. Som der står i kontrolrapporten, så har vi lige fået et delvist nyt køkkenhold og vores nedlukningsprocedurer aftenen før besøget, var desværre ikke blevet fulgt, fortæller administrerende direktør, Piet Klein til Kolding Netavis og fortsætter:
-Dette er på ingen måde nogen undskyldning og vi har bare ikke været dygtige nok. Da vi mødte ind om morgenen spottede vi allerede afvigelserne. Vi har efter besøget strammet op på både rengøringsrutiner, tjeklister og procedurer omkring overs nedlukningsrutiner, så dette ikke sker igen. Det er meget beklageligt og uvant for os at få en sur smiley, så vi er både pinlige, frustrerede og kede af det. Derudover har vi haft fat i vores eksterne rengøringsselskab og vi har taget et ekstra fryserum i brug.
-Vi er dog glade for at vores produktionsområde, hvor der laves mad og arbejdes med ferske fødevarer var helt tip-top. Endnu engang så er vi kede af situationen og lægger os fladt ned, slutter Piet Klein.
Fødevarestyrelsen var på kontrolbesøg den 5. april. I kontrolrapporten stod der blandt andet:
-Hylder i kølerrum fremstår med belægninger af snavs/produktrester. Vægge/kant ved gulv ved indgang til kølerrum fremstår snavsede og der ses indtørret produktrester på væggen lige indenfor i kølerum. Generelt fremstår hjul på stikvogne i kølerum med fedtede belægninger og rust: Stikvogne i kølerum fremstår med belægninger af fedtrester. Kølerumsdør fremstår udenpå snavset. Gulvet omkring opvaskeområdet fremstår snavset under opvaskemaskine og under aftagerbord, kanter indvendig i opvaskemaskine fremstår snavsede. Hylder med rene bakker fremstår med snavs og produktrester.
Men som nævnt er der nu rettet op fejlene.