Kolding Netavis

54.000 kroner til Støt Brysterne fra KIF Kolding

Foto: KIF Kolding.

Når KIF Kolding på søndag i Sydbank Arena for øjnene af forventet 4500 tilskuere tager imod de danske mestre fra GOG vil klubben samtidig overrække en donation på 53.970 kroner til Kræftens Bekæmpelses kampagne ”Støt Brysterne”.

Pengene, som vil blive overrakt forud for kampen, vil gå til forskning i brystkræft.

Christian Klamer, som er marketing- og turneringsansvarlig i KIF Kolding fortæller, at praktikant Maria Lund, som har været primus motor på projektet, vil overrække pengene, sammen med direktør Christian Hjermind, til lokalforeningsformand i Kræftens Bekæmpelse i Kolding, Palle Ranløv, som kommer i hallen sammen med Grete Sørensen, som er frivillig i lokalforeningen i Kolding.

-Vi er rigtig glade for at kunne støtte et formål, som vi som klub og by i høj grad kan identificere os med. Og vi er glade for opbakningen fra hele Kolding. Pengene blev indsamlet i forbindelse med vores seneste hjemmekamp mod Skjern søndag den 9. oktober, og de er dels givet i kraft af en meget flot støtte fra 20 af vores partnere, via salg af lotteri samt indtægterne fra risposekast i pausen, fortæller Christian Klamer i en pressemeddelelse og fortsætter:

-I KIF Kolding har vi et motto, som hedder, at vikæmperforkolding, og dette er én af måderne vi viser det på. Vi samlede sidste år 17.000 kroner, så godt en tredobling af dette beløb er et flot resultat. Og vi agter at gøre det til en årlig aktivitet at støtte indsamlingen til Kræftens Bekæmpelse. I dag overlever dobbelt så mange brystkræft som for 25 år siden, og dem der får tilbagefald, lever længere. Så midler til forskning gør en forskel, understreger Christian Klamer.

Kampen mod GOG fløjtes i gang søndag klokken 15.

Tagget med: ,
Del denne artikel