45-årig mand dræbt: Kom over i den forkerte vejbane

112
Torsdag 23. Juli 2020 16:37 1707
Syd- & Sønderjyllands Politi oplyser torsdag, at det var en 45-årig mand fra Kolding-området, der onsdag blev dræbt i en trafikulykke ved Øster Lindet. Foto: H.E. Haulrich. Syd- & Sønderjyllands Politi oplyser torsdag, at det var en 45-årig mand fra Kolding-området, der onsdag blev dræbt i en trafikulykke ved Øster Lindet. Foto: H.E. Haulrich.

Politiet bekræfter torsdag, at det var en 45-årig mand fra Kolding-området, der blev dræbt i en trafikulykke ved Øster Lindet.

Det var en 45-årig mand fra Kolding-området, der onsdag eftermiddag blev dræbt i en trafikulykke på Tøndervej ved Øster Lindet i Sønderjylland. Det bekræfter Syd- & Sønderjyllands Politi torsdag over for jv.dk.

Avisen skriver, at manden kom over i den modsatte vejbane og kørte frontalt sammen med en lastbil, der efter kollisionen endte i grøften. Hvorfor den 45-årige mand kom over i den forkerte vejbane vides endnu ikke.

Lastbilchaufføren - en 57-årig mand fra Polen - kom ikke noget til ved ulykken, men var chokeret.

En bilinspektør blev tilkaldt til ulykkesstedet og det er disse undersøgelser, som skal klarlægge, hvorfor den dræbte mand pludselig kom over i den forkerte vognbane.

Familien til den dræbte mand er underrettet.

Tags