4 X jubilæum: Tilsammen 85 års erfaring

Onsdag 20. maj 2020 05:14 885
Fra venstre murer Jørgen Sørensen (25 år), tømrer Hans Jørgen Justesen (30 år), tømrer Daniel Hansen (15 år) og på tegnestuen Hardy Ørndrup (15 år). Foto: Lunderskov Nybyg. Fra venstre murer Jørgen Sørensen (25 år), tømrer Hans Jørgen Justesen (30 år), tømrer Daniel Hansen (15 år) og på tegnestuen Hardy Ørndrup (15 år). Foto: Lunderskov Nybyg.

De fire medarbejdere, der har jubilæum, har tilsammen 85 års erfaring.

Lunderskov Nybyg er et byggefirma med erfarne, dygtige og trofaste medarbejdere. Her i foråret har Jørgen, Hans Jørgen, Daniel og Hardy jubilæum og tilsammen 85 års erfaring hos Lunderskov Nybyg.

Jørgen blev murer som hans far:

- Jeg kan lide, at det er udendørs arbejde, og at vi ved Lunderskov Nybyg arbejder selvstændigt og selv styrer arbejdsdagen.

Også Hans Jørgen vidste, at han skulle arbejde indenfor håndværkerfaget og særligt noget med træ. Hans Jørgen er udlært tømrer:

- Også dengang var det en udfordring at finde en læreplads, så jeg skulle køre efter det. Ved Lunderskov Nybyg har jeg været med til at oplære firmaets første lærling, som i dag er en af Lunderskov Nybygs ejer, siger Hans Jørgen med et smil, og fortsætter:

- Jeg har nu været 30 år ved Lunderskov Nybyg, og selvom jeg næste år runder 70 år har jeg ingen planer om at stoppe.

-God jargon på byggepladsen

Daniel er uddannet tømrer med speciale indenfor snedkerfaget, og han har som Hans Jørgen ligeledes lavet mange vinduer og døre, trapper, møbler og meget andet:

- Vi har en god jargon på byggepladsen og i skurvognen. Her er rart at være, og dagene er aldrig ens.

Hardy er også uddannet tømrer- og bygningssnedker:

- Når der var regnvejrsdage så lavede vi mange vinduer og døre på værkstedet, men vi lavede også mange andre specielle opgaver som et alter, husker Hardy fra dengang.

Hardy videreuddannede sig i 80’erne, og har siden dengang tegnet i AutoCad. Hardy tegner og projekterer de individuelle huse som Lunderskov Nybyg bygger, og han er i tæt dialog med kunderne når deres hus skal tegnes, og har samtidig fokus på kvalitetssikring og dokumentationskravet.

Firmaets styrke

Generelt er den dygtige og erfarne medarbejderstab hos Lunderskov Nybyg, firmaets helt store styrke. I firmaet er der tillid til, at alle tager ansvar for deres arbejde og arbejder selvstændigt.

- Vi har tillid til vores medarbejdere, og vi kan også tydeligt mærke på vores kunder, at det er vigtigt for dem, at vi er et stabilt firma med egne håndværker når de skal vælge et byggefirma, fortæller ejerne Allan Philipsen og Jesper Mikaelsen.

Tags