Kolding Netavis

Trykkeri i Vonsild lukker: 39 arbejdspladser i spil

Kolding Netavis
Kolding Netavis
Trykkeriet på Essen i Vonsild lukker, men der vil fortsat være liv på adressen, hvor JydskeVestkysten, Skala FM, Radio VLR og Ugeavisen holder til. Foto: Elo Christoffersen.

Trykkeriet med 39 ansatte lukker og slukker.

Jysk Fynske Medier, der står bag blandt andet JydskeVestkysten, Vejle Amts Folkeblad og Fyens Stiftstidende, lukker i slutningen af juni sit trykkeri på Essen i Vonsild i den sydlige del af Kolding. Det skriver jv.dk.

Årsagen er, at der sælges færre aviser og der er overkapacitet på trykkerierne i Vonsild, Odense og Struer, skriver avisen.

Det forlød i sidste uge, at mediekoncernen kunne spare et tocifret millionbeløb ved at lave en aftale med en ekstern partner. Det blev forsøgt mellem ledelse og medarbejdere, at forhandle sig frem til en tilsvarende gevinst internt – dog uden held.

Nu vil medarbejderne på trykkeriet i Vonsild i løbet af ugen få besked om, hvordan lukningen rammer, når trykkeriet lukker den 23. juni.

Efter lukningen af trykkeriet i Vonsild vil en del af Jysk Fynske Mediers aviser blive trykt på trykkeriet i Odense samt hos den nye partner, Erritsø Tryk.

Der vil fortsat være liv i lokalerne, hvor trykkeriet i dag holder til. Her har JydskeVestkysten, Skala FM, Radio VLR og Ugeavisen nemlig også sit domæne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *