Kolding Netavis

300.000 kr. sikrer fortsat hjælp til udsatte familier i Kolding

Familienetværket Kolding, der drives af Blå Kors og frikirken Kirkeibyen, hjælper trængte familier i Kolding. Foto: Jens Peter Engedal.

Familienetværket Kolding, der drives i samarbejde mellem Blå Kors og frikirken Kirkeibyen i Kolding, har modtaget en bevilling fra Socialstyrelsen, som gør det muligt at fortsætte og udvikle arbejdet blandt trængte familier lokalt i Kolding.

Familienetværket Kolding har modtaget 300.000 kr. i støtte fra Socialstyrelsens pulje til støtte af frivilligt socialt arbejde.

I Familienetværket Kolding, der er et samarbejde mellem Blå Kors Danmark og Kirkeibyen, kommer der familier og enlige, der af den ene eller anden årsag er pressede i hverdagen. Det kan være sygdom, fattigdom, misbrugsproblemer, ensomhed eller noget helt andet. Fælles er ønsket om og behovet for et godt fællesskab.

Familienetværket drives primært at frivillige medarbejdere, og derfor kommer støtten på de 300.000 kr. også til at gøre en stor forskel:

-Vi er meget taknemmelige for den støtte, vi har modtaget. Det gør, at vi kan række endnu længere ud til trængte familier i Kolding, fortæller Ulrik Siegumfeldt, leder af Familienetværket i Kolding, i en pressemeddelelse.

Fællesskabet gør en forskel

I Familienetværket Kolding har de fokus på det gode fællesskab med plads til alle, hvor man både har mulighed for at snakke og blive hørt, og hvor man også kan få hælp til hverdagens udfordringer.

-I Familienetværket mødes vi, deler liv med hinanden og hjælper hinanden. Vi tror på, at alle mennesker har værdi. Derfor forsøger vi at skabe et rum, hvor vi kommer i øjenhøjde med hinanden og får nye venner. Det gør, at man føler sig værdsat og forstået. Og hvis man så får behov for hjælp, så har man et større netværk, hvor man kan spørge hinanden, siger Ulrik Siegumfeldt.

Også hos Blå Kors Danmarks generalsekretær Christian Bjerre er der glæde over bevillingen fra Socialstyrelsen.

Familienetværket mødes onsdag i lige uger fra kl. 16-19 i Kirkeibyen på Lykkegårdsvej 100 i Kolding.

Der er gratis at komme i familienetværket, og der er altid gratis fællesspisning og gratis aktiviteter.

Der kommer ca. 125 deltagere hver gang.

Tagget med:
Del denne artikel