Kolding Netavis

25.000 kroner til nyt scenetæppe

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Her ses Nicolai Kulturs leder, Mette Strømgaard Dalby, flankeret af Tina Dalgas, områdeassistent i Sydbank Kolding (t.h.) og Else Marie Søholt, privatrådgiver i Sydbank Kolding (t.v.). Pressefoto.

Sydbank Fonden har doneret 25.000 kroner som tilskud til scenetæppet.

Nicolai Scene, den fredede koncertsal, har fået ny udsmykning i form af et nyt scenetæppe.

Tekstilværket er designet af Kristine Mandsberg, der er uddannet fra Designskolen Kolding. Værket har både en æstetisk og en funktionel dimension, der gør det muligt at lege med lys og dekoration på nye måder.

-Det er altid skønt at opleve, at det lokale erhvervsliv bakker op om Nicolai Kultur og netop Nicolai Scene er et meget populært sted, som rigtig mange mennesker benytter. Det smukke scenetæppe vil derfor være til glæde for både vores gæster og foreningsliv, som flittigt bruger salen, fortæller Nicolai Kulturs leder, Mette Strømgaard Dalby, i en pressemeddelelse.

Sydbank Fonden har doneret 25.000 som tilskud til scenetæppet med følgende ord:

-Nicolai Kultur er en vigtig kulturinstitution i Kolding, som Sydbank Fonden glæder sig over at kunne støtte. Vi er stolte over, at Sydbank Fonden er med til skabe et attraktivt kulturliv i Kolding. Det nye smukke scenetæppe, som pengene er gået til, kommer fuldstændig til sin ret i det smukke lokale.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med: ,
Del denne artikel