Kolding Netavis

12 nye ladepunkter i Kolding

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen 24 maj 2022
Opdateret 24/05/22 5:06

Boomet i salg af elbiler har skabt et stort pres på infrastrukturen af ladestationer. I Kolding kommer der 12 nye ladepunkter.

En af Danmarks største ladeoperatører, E.ON, er nu klar med en plan med massive investeringer i at udvide deres offentlige ladenetværk på tværs af landet. Det gælder lynladere i byerne og på hovedveje, samt alle slags ladere i hele landet, også i populære feriebyer og på øer.

Salget af elbiler og plugin-hybrider er større end nogensinde før. Salget udgjorde ifølge Dansk E-Mobilitet 42,5 % af det samlede bilsalg i andet halvår af 2021. Det er næsten en fordobling i forhold til salget i første halvår 2021, der udgjorde 26,8 %.

Minimum 1.000 ladepunkter

E.ON sætter minimum yderligere 1.000 ladepunkter op inden udgangen af 2023.

Allerede nu har E.ON aftaler med 19 kommuner om at installere både lynladere, hurtigladere og byladere. Og én af dem er altså Kolding Kommune, hvor der i alt kommer 12 nye ladepunkter.

Åben adgang for alle

Uanset om man allerede er E.ON-kunde eller ej, kan man oplade sin bil på alle E.ONs ladestationer – det gælder også lynladere.

Der er mulighed for at betale med kreditkort på alle ladestandere i E.ONs offentlige netværk (direkte eller via E.ON Drive appen), og E.ONs egne kunder kan lade via deres ladebrik til deres abonnementspriser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel