Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kvinden overholdt ikke sin ubetingede vigepligt.

Det var en 27-årig kvinde fra Christiansfeld, der lørdag eftermiddag ved 16.05-tiden var skyld i et færdselsuheld i krydset Kirke Alle og Haderslevvej i Christiansfeld:

- Kvinden overholdt ikke sin ubetingede vigepligt og blev ramt af en anden bilist - en 55-årig mand fra Christiansfeld, fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Jørn Lindhardt, til Kolding Netavis.

Den 27-årige kvinde blev med udrykning kørt på sygehuset i en ambulance.

Uheldet blev anmeldt ved 16.05-tiden og her forlød det, at parterne selv kunne ordne det. Men lidt senere måtte der rekvireres en ambulance, da kvinden havde fået det dårligt. Politiet har ingen oplysninger om kvindens tilstand:

- Men det er ikke alvorligt, fastslår vagtchefen.

Begge biler fik skader.

Se billederne nedenunder...

En person blev kørt på sygehuset.

Der skete lørdag eftermiddag ved 16.05-tiden et færdselsuheld i krydset Kirke Alle og Haderslevvej i Christiansfeld.

Bilerne ramte hinanden:

- Vi fik først melding om at parterne selv kunne klare uheldet, men lidt senere måtte der rekvireres en ambulance. En person blev kørt på sygehuset, fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Jørn Lindhardt, til Kolding Netavis.

Politiet har endnu ikke oplysninger om, hvordan uheldet skete - og om hvordan personen har det.

Se billederne nedenunder...

Heldigvis kom ingen personer til skade.

Søndag ved 11.35-tiden skete der et færdselsuheld på Koldingvej (rute 25) nær krydset ved Hjarup mellem Kolding og Vamdrup:

- En traktor med en såmaskine hægtet bagpå havde trukket en kø. En bilist længere nede i køen ville overhale flere biler - og en bilist tættere på traktoren trak også ud for at overhale landbrugsmaskinen. De rammer hinanden. Den ene bil bliver slynget rundt og op bag i traktorens såmaskine, mens den anden bilist ender i grøften, fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Hans Hoffensetz, til Kolding Netavis.

En kvinde i den værst medtagne bil slap uskadt - til trods for, at airbaggen ikke var udløst. En ældre mand, der kørte i den anden bil slap også uskadt.

Se video og billeder nedenunder...

Den ene side af vejen er helt oversvømmet.

Den kraftige regn onsdag aften var medvirkende til, at en del af Sdr. Ringvej stod under vand. På strækningen mellem Broagervej og Dieselvej stod den ene side af vejen under 30-40 centimeter vand.

Flere biler kørte direkte igennem de store vandmasser.

Trekantbrand fik ved 21.20-tiden melding om oversvømmelsen og gik i gang med at få vandmasserne væk.

Lørdag aften slukkede brandvæsnet en brand i en lade ved Almind.

Trekantbrand station Kolding måtte lørdag aften ved 20.10-tiden rykke ud til endnu en brand.

Denne gang en brand i en lade på en går på Gl. Landevej ved Almind:

- Der var gået ild i et el-skab og det skabte en del røgudvikling. Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden. Ilden havde også afsvedet nogle sække med korn på en palle, der stod ved el-skabet, fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Hans Hoffensetz, til Kolding Netavis.

Der skete minimale skader, men der var dog sodskader, oplyser politiet.

Se billederne nedenunder...

Huset blev reddet.

Lørdag aften ved 19.50-tiden startede der en brand i en udestue i et hus på Augustvænget i Bramdrupdam.

Trekantbrand station Kolding fik slukket ilden, men udestuen nedbrændte:

- Stuehuset blev reddet, men der er sodskader inde i selve huset, fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Hans Hoffensetz, til Kolding Netavis.

Brandårsagen er endnu ukendt og skal undersøges nærmere.

Se billederne nedenunder...

En person kom to gange i kontakt med politiet.

En 44-årig mand var natten til søndag involveret i slagsmål hele to gange.

Ved 01.15-tiden var der flere personer i slagsmål inde hos Zwei Grosse Bier Bar i Jernbanegade i Kolding:

- Der blev slået og sparket, men da en patrulje nåede frem, var slagsmålet gået i sig selv, fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Hans Hoffensetz, til Kolding Netavis.

Han blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven. Desuden bad politiet den 44-årige om at tage hjem. Det forstod han ikke og blev derfor kørt hjem af politipatruljen og blev derefter bedt om, at holde sig hjemme.

Men sådan skulle det ikke gå.

Ved 03.20-tiden var der slagsmål uden for Zwei Grosse Bier Bar. To personer udviste en voldsom optræden og slog ud efter en anden person.

Da Sydøstjyllands Politi var personerne forduftet, men det lykkedes at finde frem til den 44-årige mand, som tidligere var blevet kørt hjem af politiet. Denne gang fik han en bøde for voldelig optræden og var desuden anholdt i cirka fem timer, da han var temmelig beruset. Det oplyser vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Hans Hoffensetz til Kolding Netavis.

Ild i lade

Dec 06, 2019

Lørdag aften måtte brandvæsnet rykke ud til brand i en lade.

Trekantbrand station Kolding måtte lørdag aften ved 20.10-tiden rykke ud til brand i en lade på en gård - belligende på Gl. Landevej ved Almind.

Der var tilsyneladende ild i en palle og ilden havde haft fat i noget af laden.

Det er ikke lykkedes Kolding Netavis, at få en kommentar fra vagthavende hos Sydøstjyllands Politi.

Se billeder nedenunder...

 

Udestuen nedbrændte.

Lørdag aften ved 19.50-tiden udbrød der brand i et hus på Augustvænget i Bramdrupdam.

Udestuen stod ikke til at redde - den nedbrændte, men det røg op fra taget på huset.

Det er ikke lykkedes Kolding Netavis, at få lidt flere oplysninger fra Sydøstjyllands Politi om, hvad der skete - og hvordan branden startede.

Ingen personer skulle være kommet noget til.

Se billederne nedenunder...

En fotovogn fotograferede blandt en bilist, der kørte vanvittige 161 km/t på motortrafik ind mod Kolding.

En bilist kan se frem til lidt større hilsen fra politiet. Bilisten blev nemlig fotograferet af fotovognen, der onsdag holdt på motortrafikvejen på Fynsvej ind mod Kolding. Bilisten kørte hele 161 km/t, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Kontrollen startede klokken 07.10 og flere bilister kan se frem til en hilsen fra politiet i deres e-boks. Flere trafikanter kørte nemlig langt over 100 km/t. Man må køre 90 km/t på motortrafikvejen på Fynsvej.

Kontrollen resulterede i mindst fem klip og en betinget frakendelse af kørekortet. Kontrollen mundede ud i over 100 sager om hastighedsoverskridelse.

- Det er altså pivfarligt og en væsentlig tilsidesættelse af andres sikkerhed, når man vælger at lave så massive overskridelser af hastigheden. Pas nu lidt på hinanden, skriver Sydøstjyllands Politi blandt andet på Facebook.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« November 2018 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30