Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Brand i skov

Apr 21, 2019

Brandvæsnet rykkede ud til en mindre brand i en skov nær Vonsild.

Trekantbrand station Kolding rykkede mandag ved 16.40-tiden ud til brand i en mindre skov på Sjølundvej bagved rastepladsen.

Det røg kraftigt, da brandvæsnet nåede frem. Ilden blev hurtigt slukket.

Tre brandbiler nåede frem til stedet, men der blev dog kun brug for den ene af brandbilerne.

Hvorfor det brændte i skoven ved vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi ikke:

- Vi har haft en patrulje derude, men der var intet politimæssigt i det, siger vagtchefen til Kolding Netavis.

Se billederne længere nede på siden...

Manden blev søndag reddet i land ved Rebæk Strand. Nu er han død, oplyser Kolding Kajak Klub.

Søndag kort før middag blev en mand reddet i land, da han fik det dårligt, mens han sejlede i en kajak på Kolding Fjord. Manden faldt i vandet, men en person inde på Rebæk Strand sprang resolut i vandet og med sit padleboard fik han reddet den nødstedte kajakroer i land. Det skete inden Trekantbrand station Kolding, politi, lægebil og ambulance nåede frem til stedet.

Manden er død

Kolding Kajak Klub oplyser mandag på deres Facebook-side, at det var et af deres medlemmer, der fik et ildebefindende, mens han sejlede i kajak på Kolding Fjord:

- Det er med stor sorg, at jeg har modtaget meddelelsen om, at vores kære æresmedlem Poul Erik Jensen er afgået ved døden. Poul Erik fik et ildebefindende i går under sin rotur. Han vil virkelig blive savnet i klubbens daglige liv. Æret være hans minde, skriver klubben.

Manden, der søndag reddede kajakroeren ind på Rebæk Strand, var i følge jv.dk Michael Nexø, der er formand for Kolding Windsurfingclub:

- Inden jeg nåede derud, faldt han i vandet, men han holdt fast i kajakken. Han nåede vist kun at være i vandet i et minuts tid, inden jeg nåede ud til ham. Han var medtaget, og han sagde, at han havde det meget dårligt, fortalte Michael Nexø til jv.dk.

En betjent fra Sydøstjyllands Politi bekræftede søndag på ulykkesstedet til Kolding Netavis, at manden havde det meget dårligt.

Manden blev kørt væk i ambulancen, men hans liv stod ikke til at redde. Han døde senere.

Manden var reddet i land, da ambulance og politi nåede frem.

En mand fik det søndag kort før middag dårligt, da han sejlede rundt i en kajak på Kolding Fjord. Manden faldt i vandet ud for Rebæk Strand.

En årvågen borger inde på stranden handlede resolut. Manden tog ud på sit padleboard og fik manden reddet ind på land, oplyste en betjent fra Sydøstjyllands Politi til Kolding Netavis på uheldsstedet.

Trekantbrand station Kolding kom til stedet med brandbil og båd, men den fik de ikke brug for. Desuden var en redningshelikopter også sendt i luften over Kolding Fjord. En ambulance og lægebil var i øvrigt også på stedet.

Manden, der efter betjentens udsagn havde det ret dårligt, blev kørt væk i en ambulance:

- Men han har efter behandling allerede fået det bedre, fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Hans Hoffensetz, til Kolding Netavis.

Men inden ambulancen kunne køre fra stedet, måtte flere personer på stedet - inklusiv netavisens udsendte - give et skub, så ambulancen kunne komme ud af den bløde jord.

Se billederne længere nede på siden...

Der skete hele tre uheld på den sønderjyske motorvej ved Kolding.

Der blev trængsel på den sønderjyske motorvej ved Kolding fredag eftermiddag:

- Inden for en halv time var der tre uheld på motorvejene ved Kolding. Ingen er kommet til skade. En gravid kvinde blev dog for en sikkerheds skyld kørt til tjek på Kolding Sygehus. Og en lastbil var impliceret i det ene af uheldene, fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, JKesper Brian Jensen, til Kolding Netavis.

Det ene af uheldene skete ved Kolding V, hvor to personbiler var impliceret.

Uheldene gav kø på motorvejene.

Der skete udelukkende materiel skade ved de tre uheld.

Se billederne længere nede på siden...

En bil stod fredag aften i flammer på motorvejen.

En bil i nødsporet ved rasteplads Hylkedal - i sydgående retning - stod fredag aften ved 20.45-tiden i flammer på den sønderjyske motorvej ved Kolding.

Trekantbrand station Kolding fik slukket ilden, der gav en del røgudvikling fra bilen.

Årsagen til bilbranden er endnu ukendt.

Onsdag aften blev nogle af gæsterne i Slotssøbadet evakueret.

Nogle af gæsterne i Slotssøbadet i Kolding blev onsdag aften kort efter klokken 18 evakueret. Trekantbrand station Kolding rykkede i første omgang ud til en ABA (automatisk brandalarm, red.). Det resulterede i, at der blev kaldt assistance.

Heldigvis var der ingen brand.

I følge indsatslederen hos Trekantbrand station Kolding var årsagen til, at brandalarmen gik i gang, at der blev brugt en højtryksrenser i et omklædningsrum.

Dermed kunne brandfolkene køre hjem igen.

Det endte heldigvis lykkeligt.

Søndag ved 17-tiden blev Trekantbrand alarmeret til en gård på Bækkevej ved Lindknud, nord for Brørup. En hest var hoppet i gylletanken ved gården.

En større redningsaktion blev iværksat - og for at få hesten op af gylletanken, blev der rekvireret en stigevogn fra Trekantbrand station Kolding.

En dyrlæge var også kaldt til stedet.

Efter to og en halv time lykkedes det at få hesten op af gylletanken - og heldigvis med livet i behold.

Se billederne længere nede på siden...

Røgen bredte sig til flere steder i etageejendommen.

En lejlighed i en etageejendom på Pinjevej i Kolding blev røgfyldt fredag aften. Ved 22.20-tiden indløb en anmeldelse om brand i etageejendommen:

- Jeg tror ikke, der har været ild. Men der var røgudvikling i lejligheden. Årsagen var et stearinlys, men det er endnu uvist, hvordan det var med til at skabe røg i lejligheden, fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Halfdan Kramer, til Kolding Netavis.

Lejligheden beboes af en 28-årig mand.

En kvinde, der også bor i en lejlighed i opgangen, havde indåndet så meget røg, at hun blev taget med ud i en tilkaldt ambulance. Hvorvidt hun blev kørt til Kolding Sygehus er uvist, men hun blev tjekket for røgforgiftning.

Beboerne i opgangen var evakueret et stykke tid.

OPDATERING

Vagtchef Henrik Dam hos Sydøstjyllands Politi oplyser lørdag, at den 28-årige mand havde glemt et fyrfadslys og var gået fra lejligheden. Manden er derfor sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

Se billederne længere nede på siden...

Ulykken skete sent torsdag eftermiddag. Manden er i kritisk tilstand.

En 46-årig mand kom af endnu ukendt årsag ud for en trafikulykke på Fynsvej i udkanten af Kolding. Ulykken skete torsdag kort før klokken 17 umiddelbart efter lyskrydset ved Nr. Bjertvej i retning mod motorvejen og rundkørslen.

Manden blev i ambulance kørt til Kolding Sygehus, men blev senere overført til Odense Universitetshospital. Den 46-åriges tilstand er kritisk, fortalte vagtchef hos Sydøstjyllands Politi. Lars Grønlund, tidligere til Kolding Netavis.

Hvordan ulykken skete vides endnu ikke. Politiets teknikere foretog undersøgelser på ulykkesstedet. Bilen var meget medtaget - blandt andet var det ene hjul revet af bilen og lå ved siden af køretøjet. Og barken på træet, som bilen endte i, var revet af. Det oplyser netavisens reporter på stedet.

Torsdag aften er mandens tilstand fortsat kritisk, oplyser vagtchef Lars Grønlund til Kolding Netavis.

De pårørende til manden er underrettet om ulykken.

Mandens tilstand er kritisk.

En mandlig bilist endte torsdag eftermiddag kort før klokken 17 i et træ på Fynsvej lige i udkanten af Kolding:

- Vi har foretaget tekniske undersøgelser på stedet - for at finde ud af, hvordan ulykken skete. Føreren - en mand - er kørt på sygehuset i Kolding. Men hans tilstand er så kritisk, at han nu skal overføres til Odense Universitetshospital. Så det er meget alvorligt, siger vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Lars Grøndlund, til Koding Netavis.

Ved 18.30-tiden var nogle af de pårørende underrettet om ulykken, tilføjede vagtchefen.

Se billederne længere nede på siden...

Artiklen er opdateret her...

Side 1 ud af 3
  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« April 2019 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30