X Factor tilbage - med publikum

TV
Mandag 09. Marts 2020 18:43 180
'X Factor'-dommerne Ankerstjerne, Oh Land og Thomas Blachman får igen publikum i ryggen i Danmarks største underholdningsprogram. Foto: Lasse Lagoni/TV 2. 'X Factor'-dommerne Ankerstjerne, Oh Land og Thomas Blachman får igen publikum i ryggen i Danmarks største underholdningsprogram. Foto: Lasse Lagoni/TV 2.

Fra fredag 13. marts er publikum på plads i 'X Factor'-studiet i Brøndby, som også bliver stedet, hvor finalen holdes fredag 3. april.

I fredags måtte TV 2 desværre afholde ’X Factor’-live uden publikum, da TV 2 ud fra et forsigtighedsprincip ikke ønskede at løbe nogen unødig risiko på publikums vegne.

- Vi tager publikums og produktionens sikkerhed og helbred meget alvorligt, og vi følger derfor nøje situationen omkring coronavirus og de officielle anbefalinger. I fredags var vi simpelthen ikke sikre på, at vi kunne leve op til myndighedernes anvisninger for arrangementer med færre end 1000 deltagere, og vi valgte derfor at gennemføre ’X Factor’ uden det live-publikum, som utvivlsomt er med til at gøre ’X Factor’ til Danmarks største underholdningsshow. Nu har vi haft lejlighed til at dykke ordentlig ned i anbefalingerne, og med nogle justeringer i studiet og faciliteterne omkring studiet er vi heldigvis klar til at byde publikum velkommen igen på fredag, fortæller Lotte Lindegaard, programdirektør på TV 2, i en pressemeddelelse.

Justeringerne, der er foretaget for at efterleve myndighedernes seneste anvisninger, er blandt andet, at antallet af publikumspladser er blevet reduceret, så der nu er større afstand mellem pladserne. Herudover er pladsen på de områder, hvor publikum opholder sig forud for programmet, blevet øget, ligesom der vil blive sendt information ud til de publikummer, der har billet til fredagens liveshow om, at man bedes blive væk, hvis man oplever symptomer på influenza og luftvejsinfektion. Personer, der ifølge Sundhedsstyrelsens retningslinjer bør holdes i karantæne, bedes selvfølgelig også undlade at møde op.

X Factor-finalen afholdes alligevel ikke i Horsens som en konsekvens af myndighedernes anbefalinger om arrangementer med mere end 1000 deltagere. Derfor bliver finalen nu afholdt i ’X Factor’-studierne i Brøndby, oplyser TV 2.

Tags