TV 2 klar til 'X Factor' 2020

Tirsdag 17. December 2019 19:38 231
Mange håbefulde sangtalenter drømmer om at være den næste vinder af 'X Factor'. Foto: Lasse Lagoni/TV 2. Mange håbefulde sangtalenter drømmer om at være den næste vinder af 'X Factor'. Foto: Lasse Lagoni/TV 2.

Masser af håbefulde stemmer fra hele landet har sunget foran de tre dommere Ankerstjerne, Blachman og Oh Land, mens værten Sofie Linde har delt ud af både highfives og krammere.

De tre dommere Thomas Blachman, Oh Land og Ankerstjerne og vært Sofie Linde mødte tirsdag pressen ved et pressemøde i København, hvor de løftede lidt af sløret for, hvad der kommer til at ske i den nye sæson.

Også TV 2s underholdningsredaktør Dorte Borregaard var til stede på pressemødet:

- For anden gang i TV 2s historie er vi klar til 'X Factor', og det er virkelig noget, vi glæder os til. De første otte programmer er optaget, så jeg kan med fuldstændig sikker stemme sige, at seerne kan glæde sig til en spændende sæson. I år har vi ændret i sammensætningen af programmerne, så vi sender fire audition-programmer i stedet for tre. Det har vi gjort, fordi vi kan se, at auditions er de programmer, som danskerne virkelig holder af at se og engagere sig i, så det skal de selvfølgelig have mere af. Det betyder, at der bliver ét dejligt langt og afgørende bootcampprogram i to afdelinger, hvor vi finder årets livedeltagere, siger underholdningsredaktør på TV 2 Dorte Borregaard i en pressemeddelelse.

Der er premiere på 'X Factor' 2020 onsdag den 1. januar klokken 20 på TV 2.

Se billederne nedenunder...

Tags