Sygehusansatte afvist: Vil have afskærmning i receptionen

Lørdag 04. April 2020 17:00 2387
De ansatte i receptionen ved hovedingangen på Kolding Sygehus er bange for at blive smittet med coronavirus. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto) De ansatte i receptionen ved hovedingangen på Kolding Sygehus er bange for at blive smittet med coronavirus. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

I følge en kilde har ledelsen afvist, at personalet i receptionen kan få opsat afskærmning.

I disse coronatider er der frygt blandt mange. Det gælder også nogle af de ansatte på Kolding Sygehus. En anonym kilde (navnet kender redaktionen, red.) fortæller til Kolding Netavis, at de ansatte gerne vil have en afskærmning op - sådan noget lignende, som de har i supermarkeder. Men det har ledelsen i følge kilden afvist.

De ansatte frygter ganske enkelt, at de bliver smittet med corona. Mange kommer nemlig ind via hovedindgangen på Kolding Sygehus - også de som skal testes for coronavirus - fordi de ikke ved, at det foregår i teltene uden for den gamle hovedindgang på sygehuset.

På skadestuen har de i følge kilden fået en beskyttelse op, men der er nu lukket for adgang. Derimod kan de i receptionen ved hovedindgangen ikke få en beskyttelse sat op.

Det er ikke lykkedes Kolding Netavis, at få en kommentar fra administrerende direktør i Sygehus Lillebælt, Christian Sauvr. Vi ville gerne vide, hvorfor ledelsen ikke vil beskytte de ansatte, som er bange for at blive smittet med coronavirus.