Kolding Sygehus tester personer for coronavirus uden for

Lørdag 14. Marts 2020 10:54 4171
To telte er opsat for Kolding Sygehus, hvor personer kan testes for coronavirus. Foto: Elo Christoffersen. To telte er opsat for Kolding Sygehus, hvor personer kan testes for coronavirus. Foto: Elo Christoffersen.

Personer, der har mistanke om at være smittet med coronavirus, må ikke komme ind på Kolding Sygehus.

Der er nu opsat telte uden for den gamle hovedindgang ved Kolding Sygehus. De to telte udgør en fremskudt vurderingsklinik, som sygehuset har oprettet for at kunne vurdere patienter med mistanke om COVID-19 (coronavirus, red.) - i et område afskåret fra sygehusets øvrige patienter.

For at blive undersøgt i teltet skal man forinden være henvist til klinikken af egen læge eller en vagtlæge - på grund af mistanke om COVID-19. En sådan samtale med lægen skal finde sted over telefonen.

Det er meget VIGTIGT, at INGEN møder op ved teltet uden forinden at have aftalt dette med en læge, oplyser Sygehus Lillebælt.

Patienterne får ved modtagelsen en vurdering af, om de skal køre hjem igen - eller om der på grund af mistanke om COVID-19 er behov for yderligere undersøgelser og indlæggelse i et isoleret område på Kolding Sygehus.

Se billederne nedenunder...