Kolding-restauranter til tops på restaurantplatform

Fredag 14. Februar 2020 03:14 607
Delicious Sandwich & Juice i Kolding er blandt de to bedste restauranter her i byen. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto) Delicious Sandwich & Juice i Kolding er blandt de to bedste restauranter her i byen. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Restaurantplatformen Eatie belønner Danmarks bedste restauranter.

Eatie tildeler i år de bedste restauranter rundt omkring i Danmark og Sverige prisen "Eatie anbefaler 2020". Restaurantplatformen der indtil videre har samlet over seks millioner anmeldelser, skaber en unik bedømmelse for hver restaurant baseret på tidligere gæsteanmeldelser fra TripAdvisor, Facebook og Google. Nu har de samlet de bedste restauranter rundt omkring i landet.

I Kolding er de vindende restauranter Hr & Fru Paps Vin & Tapas i Låsbygade og Delicious Sandwich & Juice i Gråbrødregade.

- Der er ingen manuel evaluering bag restaurantens vurderinger. I stedet gøres det gennem en fuldautomatisk proces baseret på Eaties indsamling af offentlig information, og på den måde sikrer vi, at hver restaurant får en mere retfærdig bedømmelse, der afspejler, hvordan de faktisk blev oplevet af deres kunder, siger Eaties administrerende direktør, Morten Lie Jørgensen, i en pressemeddelelse.

Restauranter får mærkat

Alle restauranter med mere end 200 anmeldelser og en bedømmelse på 9,5 / 10 eller højere modtog prisen. De vindende restauranter viser dette gennem et mærkat, der kan ses både i restauranten og på deres hjemmeside. På denne måde kan restaurantejerne vise, at deres gæster nu besøger en af Danmarks bedste restauranter.

- Vi oprettede denne pris for at fremhæve og fejre alle de højtklassificerede restauranter, der konstant arbejder på at skabe den bedste restaurantoplevelse for deres gæster. Dette er også grunden til, at de fortsat modtager gode anmeldelser. Eatie er en platform, der står for gennemsigtighed, tilgængelighed og pålidelige anmeldelser. Det skal være let at finde gode restauranter i dit område, uanset hvad dit budget er, fortæller Morten Lie Jørgensen.

Man kan snart se prisen hænge hos de vindende restauranter Hr & Fru Paps Vin & Tapas samt Delicious Sandwich & Juice i Kolding.

Tags