Havudsigt og badebro: Kolding-villa stryger ind som Jyllands dyreste

Lørdag 06. Juni 2020 06:36 2036
Udenfor Kolding er denne vilde liebhavervilla kommet til salg med en udbudspris på 30 millioner kroner, hvilket gør den til Jyllands dyreste villa. Foto: Home Kolding Åpark. Udenfor Kolding er denne vilde liebhavervilla kommet til salg med en udbudspris på 30 millioner kroner, hvilket gør den til Jyllands dyreste villa. Foto: Home Kolding Åpark.

Jyllands dyreste villa stryger findes lige nu ved Kolding.

Udsigt til det danske farvand har det med at tilføje et par ekstra nuller, når det gælder udbudspriserne på boliger med den eftertragtede udsigt. Det kan nok også siges at være tilfældet med Jyllands dyreste villa, der lige er kommet til salg: Her er der både uhindret havudsigt og en masse nuller på prisskiltet. Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Schäfferhuset fra 1909 ligger på en næsten 17,5 stor skovgrund ved Kolding Fjord og med udbudsprisen på 30 millioner kroner sniger det sig op allerøverst på rangstigen over de dyreste huse til salg i det jyske.

Villaen har over 440 kvadratmeter bolig og - ifølge salgsmaterialet fra ejendomsmægleren Home Kolding Åpark, der har liebhavervillaen til salg - en romantisk bondehusstemning. I dag er den brostensbelagte gård blevet opgraderet med en svømmepøl, men hvis man er mere til det kolde gys i bølgen blå, hører der også en strandgrund med bro og badehus til villaen.

Foto: Home Kolding Åpark.

Delt førsteplads

En udbudspris på 30 millioner kroner er ikke ligefrem noget, der vrimler med på det jyske boligmarked.

Her er der en del længere mellem snapsene sammenlignet med hovedstadsområdet og især Nordsjælland, hvor huspriser på den anden side af 50 millioner kroner ikke et særsyn.

Schäfferhuset på udsigtsgrunden udenfor Kolding er dog ikke det eneste hus, der lige nu er til salg for så mange penge - der er nemlig et andet hus, der deler førstepladsen som Jyllands dyreste, skriver Boliga.dk.

Et hus, som også er fra 1909, men i stedet for i naturen i det sydjyske er det blevet bygget i Jyllands uofficielle hovedstad, Aarhus. Kæmpe-villaen med mere end 180 kvadratmeter bolig og 152 kvadratmeter erhverv ligger i det eksklusive boligområde Marseliskvarteret ikke langt fra skov og havn - og koster - i sagens natur - også 30 millioner kroner.

Tags