Forsamlingshuset er klar til udlejning

Onsdag 24. Juni 2020 16:20 965
Vonsild Forsamlingshus står nu klar til at blive udlejet. Foto: BlumePress. Vonsild Forsamlingshus står nu klar til at blive udlejet. Foto: BlumePress.

Nu skal forsamlingshuset lejes ud til arrangementer.

Det går godt med renoveringen af Vonsild Forsamlingshus. Så godt, at bestyrelsen bag forsamlingshuset onsdag var samlet for, at få taget billeder af selve forsamlingshuset og de skal bruges på det nye website for Vonsild Forsamlingshus.

- Vi skal have gang i udlejningen her i forsamlingshuset. Det er en kulturel bygning, som i de senere år har været i forfald og trænger til en kærlig hånd. Udover renoveringen har vi også et socialt projekt, som vi kalder et nyt samlingssted. Det skal være et sted, hvor Vonsild-borgere kan komme og have forskellige arrangementer på tværs af alder og livssituationer, fortæller formand, Anitta Lagoni, til Kolding Netavis.

Har renoveringen været et stort projekt?

- Ja, det har det. Renoveringen blev sat i gang i 2019, da der kom en ny bestyrelse. Bestyrelsen har taget det helt fra bunden med rengøring, rydde op og storsalen er blevet malet. Toiletterne er blevet gjort rene og udenomsarealerne er ved, at blive vedligeholdt, slutter Anitta Lagoni.

Vonsild Forsamlingshus fik i april en tilkendegivelse om, at man modtager 1,5 millioner kroner - penge fra kommunens anlægsbevillinger på godt 82 millioner kroner, som Kolding Kommune har fremrykket på grund af coronakrisen.

Se billederne nedenunder...

Tags