Ændring i X Factor igen: Nu med begrænset publikum

TV
Onsdag 11. Marts 2020 19:31 128
Foto: Lasse Lagoni/TV 2. Foto: Lasse Lagoni/TV 2.

Situationen omkring Coronavirus udvikler sig hastigt i Danmark, og på den baggrund justerer TV 2 yderligere i forhold til fredagens ’X Factor’-liveshow.

Den danske regering og myndighederne har 10. marts endnu en gang skærpet tonen og anbefalingerne for at forsinke udbredelsen af COVID-19-smitte i Danmark. TV 2 tager publikums og produktionens sikkerhed og helbred meget alvorligt, og derfor vælger TV 2 igen ud fra et forsigtighedsprincip at aflyse de publikummer, der har købt billet til liveshowet på fredag 13. marts.

- Situationen udvikler sig dag for dag, og det forholder vi os selvfølgelig til. Da vi i mandags meldte ud, at vi, efter justeringer af studiet og faciliteterne omkring, ville afvikle programmet på fredag med publikum, var antallet af smittede danskere på 35. I skrivende stund er tallet 340, og det bliver vi naturligvis nødt til at agere efter for på bedst mulig vis at bidrage til at mindske smittespredningen, siger Lotte Lindegaard, programdirektør på TV 2, i en pressemeddelelse.

Fredagens ´X Factor’-liveshow vil ligesom sidste uge blive afviklet under helt særlige forhold. I studiet vil der være et yderst begrænset publikum bestående af denne sæsons tidligere deltagere samt de tilbageværende deltageres familie og venner.

- Der skal på ingen måde herske tvivl om, at vi ærgrer os over at måtte aflyse det livepublikum, der er med til at gøre ’X Factor’ til Danmarks største underholdningsshow. Hele holdet bag ’X Factor’ har kæmpet for at sikre forholdene i studiet, så vi kunne tage imod publikum igen, men i den her situation er der simpelthen et større hensyn vi må tage, siger Lotte Lindegaard.

Publikummer med billet til fredagens liveshow kan få deres penge retur hos Ticketmaster.

Tags