søndag, 22. juli 2018

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Nu opgraderer DMI vejr-varsel fra risiko til decideret varsel om voldsomt vejr.

Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) udsendte tirsdag eftermiddag en advarsel om risiko for skybrud.

Nu er varslet imidlertid opgraderet. Nu er det et varsel om skybrud og torden. Det kan blandt andet ramme Kolding-området, oplyser DMI i sit varsel.

DMI forventer mellem 15 og 25 mm regn på 30 min samt risiko for kraftig torden.

Torden medfører fare for lynbrande, risiko for nedbrud af elektriske systemer, risiko for mange fejlalarmer fra automatiske anlæg. Skybrud medfører fare for oversvømmelse af lavtliggende områder, oversvømmelse af kældre, vand på kørebaner og i viadukter (akvaplaning), nedsat sigtbarhed.

Varslet gælder frem til klokken 22 tirsdag aften.

Vonsild fik ved 17.30-tiden en kraftig regnbyge. Men det er i følge Kolding Netavis' læsere meget forskelligt alene her i området, om der er kommet regn.

 

Der kan komme skybrud med vandmængder op til 25 millimeter.

Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) har tirsdag eftermiddag udsendt en advarsel om risiko for skybrud. Det gælder blandt andet for Kolding-området.

Der er risiko for, at der lokalt kan falde mellem 15 og 25 millimeter regn på 30 minutter, skriver DMI i risiko-varslet.

DMI oplyser i vejrudsigten, at der kan komme regn- og tordenbyger. Men i nat klarer det dog igen op.

Skybrud medfører fare for oversvømmelse af lavtliggende områder, oversvømmelse af kældre, vand på kørebaner og i viadukter (akvaplaning), nedsat sigtbarhed.

Der er risiko for skybrud frem til klokken 22 tirsdag aften.

 

Landmænd og havefolket må stadig sukke efter regn.

Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) sendte lørdag en advarsel ud om, at der var risiko for kraftig regn og torden. Også i Kolding-området.

Men så galt gik det ikke - måske en skuffelse for havefolket og landmænd:

- Der faldt fire millimeter regn i Kolding og de omkringliggende byer. Nogle steder måske lidt under eller over, fortæller vagthavende meteorolog Steen Rasmussen til Kolding Netavis.

Sol og byger

Søndag bliver også en blandet fornøjelse:

- Der bliver plads til solen af og til, men der kommer også byger, siger Steen Rasmussen.

Vi får en svag vind og temperaturer omkring 20 grader.

Én flot dag i næste uge

Den kommende uge starter med både sol og byger. Onsdag ser i følge DMI ud til at blive flot her omkring Kolding. Masser af sol og temperaturer mellem 20 og 25 grader.

Fredag ser det ud til, at temperaturen falder til cirka 15 grader. Og det ser i følge DMI ud til at temperaturen forbliver uændret i næste weekend. Det holder dog tørt.

 

Et voldsomt uvejr er på vej mod Danmark.

Lørdag er der risiko for voldsomt vejr i Kolding, Vamdrup, Lunderskov og Christiansfeld. Det advarer Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) om.

DMI har udsendt en advarsel om risiko for kraftig regn og torden. Det gælder blandt andet her i området.

Varslet gælder lørdag fra klokken 14 og frem til midnat.

Disse farer lurer ved voldsomt vejr

Der er risiko for kraftig regn, der kan stedvis falde mellem 25 og 35 millimeter på seks timer og regnen kan være ledsaget af torden.

Kraftig regn medfører fare for oversvømmelse af lavtliggende områder, oversvømmelse af kældre, vand på kørebaner og i viadukter (akvaplaning), nedsat sigtbarhed. Kraftig torden medfører fare for lynbrande, risiko for nedbrud af elektriske systemer, risiko for mange fejlalarmer fra automatiske anlæg.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« Juli 2018 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31