tirsdag, 19. juni 2018

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Grøn temadag med tips og tricks, hygge og havestemning.

Kolding Kommune inviterer til ”rivegilde” af den hyggelige slags på det grønne areal mellem Designskolen og Kolding Å i Kolding midtby. Arrangementet, som byder på grønne tips & tricks samt hygge og havestemning, henvender sig til alle – med eller uden egen have – som interesserer sig for planter og blomster.

- Med dette lille hygge-arrangement, placeret midt i byhaveforeningen ”6000 Planter”, håber vi, at flere får øjnene op for byhave-tanken, som stadig er meget ny i Kolding. Vi vil gerne hjælpe med at sætte nye byhaveprojekter i gang rundt i kommunen, og vi kan ovenikøbet tilbyde en lille sum penge til dem, der kunne have lyst til at gå i gang, fortæller tovholder på byhavepuljen Karin Raaby fra Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Ved tirsdagens møde kan du møde initiativtagerne til en nystartet haveforening i Lunderskov, som kikker forbi for at fortælle, hvordan det har været at komme i gang med både at rekruttere medlemmer, inddrage borgerne i lokalområdet og søge støtte via byhavepuljen.

Tips og tricks til haven

Udover info om byhaver og havepulje kan du få tips og tricks til køkkenhaven, lave sjov pileflet, få hjælp fra Repair Café til at gøre trætte havemøbler glade igen, tage spandevis af gratis kompost-orm med hjem, få idéer til at klimatilpasse egen baghave eller få hjælp til at lave en byhavekasse.

I sofahjørnet med genbrugssofaer fra RE:USE serveres kage, kaffe, te og saft. Det hele er gratis, men husk evt. en lille spand til en skovlfuld kompost-orm.

Det foregår tirsdag den 19. juni mellem klokken 15 og 18 ved Ågade i Kolding.

Det er grundlovsdag. Se her, hvordan Kolding Kommune har åbent.

Grundlovsdag er kommunens kontorer som f.eks. Borgerservice og Jobcentret lukket for personlige henvendelser. Telefonerne er dog åbne frem til kl. 12, oplyser Kolding Kommune.

På siden Borgerservice kan du se nogle af kommunens hyppigst brugte elektroniske selvbetjeningsløsninger, som du altid har adgang til.

Jørn Pedersen har fået Ridderkorset.

Borgmester Jørn Pedersen (V) er lidt stolt og beæret.

Det skriver han i et opslag på Facebook.

Ved tirsdagens byrådsmøde fik han nemlig overrakt Ridderkorset, da han blev Ridder af Dannebrogordenen. Hæderen blev overrakt af viceborgmester Søren Rasmussen (DF).

- Jeg føler det er en ære at modtage Ridderkorset. Det kan ikke blive større. Jeg er pavestolt, beæret og er helt ydmyg over modtagelsen af Ridderkorset. Det er noget helt særligt, siger Jørn Pedersen til Kendte.dk.

På et senere tidspunkt skal Jørn Pedersen forbi Christiansborg Slot for at takke dronning Margrethe.

 

Ulla Dahl Jørgensen har efter år 28 år i Fritids- og Idrætsafdelingen i Kolding, valgt at søge nye udfordringer.

Ulla har fået job som økonomichef i Slotsøbadet, så hun forsvinder ikke fra idrætsbilledet i Kolding, skriver Kolding Kommune.

Ulla har med sit rettidige omhu og store hjælpsomhed forstået at sikre det frivillige foreningsliv optimale vilkår i deres bestræbelser på at lave et godt fritids- og idrætsliv for borgerne i Kolding Kommune.

Ulla Dahl Jørgensen har sidste arbejdsdag den 31. maj.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« Juni 2018 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30